Налаштування відображення

Розмір шрифту:
Колір сайту:
Зображення

Параметри

14 липня на Вінниччині з робочим візитом перебувала чеська делегація.

Перший заступник Начальника ОВА Наталя Заболотна та заступник Начальника ОВА Андрій Кавунець разом із Мартіном Путою, Гетьманом Ліберецького краю відвідали Вінницький пансіонат для людей з інвалідністю.

Саме зараз у закладі тривають ремонтні роботи одного з поверхів. Кошти на цей проєкт, у розмірі 200 тисяч євро, виділили наші чеські партнери.

«Завдяки допомозі Ліберецького краю, заклад зможе розмістити додатково 40 осіб з інвалідністю та осіб похилого віку, які потребують постійного стороннього догляду, покращить умови проживання та соціально-побутове обслуговування». – зазначила Наталя Заболотна.

Крім того, делегація ознайомилася з роботою Вінницького обласного реабілітаційного центру «Recovery». Martin Půta особисто поспілкувався з нашими Захисниками, які зараз відновлюють своє фізичне та ментальне здоровʼя у центрі.

«Ветеранська політика, реабілітація, евакуація із зони бойових дій людей з інвалідністю - це одні з основних напрямків зараз». - акцентувала Перший заступник Начальника ОВА.

Перший заступник Начальника ОВА наголосила, що важливо, аби міжнародні партнери бачили усі виклики, з якими ми стикаємося, та у себе на батьківщині розповідали про цей досвід і підтримували наші проєкти.

«Дякуємо Ліберецькому краю, Гетьманові Мартіну Путі за істотну допомогу, увагу та віру у перемогу України!» - резюмувала  посадовиця.