1. Департамент охорони здоров’я та реабілітації Вінницької обласної військової адміністрації відповідно до лист МОЗ України від 13.07.2023   № 22-04/19122/2-23 доводить до відома перелік місць на базах стажування для проходження інтернатури, які залишились нерозподіленими після завершення розподілу в інтернатуру комісіями закладів вищої освіти:

 Назва бази стажування

ЄДРПОУ

Спеціальність в інтернатурі

Кількість бюджетних місць для розподілу

КНП «Вінницька обласна клінічна психоневрологічна лікарня ім. акад. О. І. Ющенка ВОР»

01982264

Медична психологія

1

КНП «Бершадська окружна лікарня  інтенсивного лікування» Бершадської міської ради

01982494

Педіатрія

1

КНП «Вінницька обласна клінічна психоневрологічна лікарня ім. акад. О. І. Ющенка ВОР»

01982264

Психіатрія

1

 

2.   Порядок використання місць державного замовлення для проходження інтернатури, які залишились нерозподіленими після завершення розподілу в інтернатуру комісіями закладів вищої освіти, визначено в п. 2 наказу МОЗ України від 26 липня 2022 р. № 1327, зареєстрованим в Міністерстві юстиції України 10 серпня 2022 р. за № 906/38242, а саме – «Отримати місце державного замовлення для проходження інтернатури з числа нерозподілених місць мають право випускники, які навчалися за кошти державного бюджету та отримали довідку про самостійне обрання місця проходження інтернатури.

У випадку, якщо на одне місце для проходження інтернатури претендують дві та більше осіб, перевага надається тому випускнику, який має вищий середній бал успішності у додатку до диплома магістра за відповідною спеціальністю».

 

3. Для участі розподілу прибути 19.07.23 на 12.00 в Департамент охорони здоров’я та реабілітації ОВА (Хмельницьке шосе, 7, 2-й поверх, актова зала). При собі мати копії таких документів:

-   диплом;

-  довідка про самостійне обрання місця проходження інтернатури;

-  документ, що підтверджує рівень володіння державною мовою відповідно до ст.10 ч.3 Закону України «Про забезпечення функціонування української мови як державної» (атестат  про повну загальну середню освіту або додаток до диплому);

  - довідка з університету про навчання за державним замовленням;

-  сертифікат про складання тестового екзамену «Крок 1», «Крок 2»;

-  паспорт;

-  довідка про присвоєння ідентифікаційного номеру;

-  згода на обробку персональних даних.