ІНФОРМАЦІЙНЕ ПОВІДОМЛЕННЯ про публічне громадське обговорення проєкту наказу директора Департаменту охорони здоровʼя та реабілітації обласної державної адміністрації «Про затвердження Порядку стажування громадян з числа молоді, які не перебувають на посадах державної служби в Департаменті охорони здоров’я та реабілітації Вінницької обласної державної адміністрації»

02 липня 2024 року розпочалося публічне громадське обговорення проєкту наказу директора Департаменту охорони здоровʼя та реабілітації обласної державної адміністрації «Про затвердження Порядку стажування громадян з числа молоді, які не перебувають на посадах державної служби в Департаменті охорони здоров’я та реабілітації Вінницької обласної державної адміністрації».

Строк приймання пропозицій та зауважень до проєкту наказу становить 15 робочих днів.

Місце проведення Департамент охорони здоров’я та реабілітації Вінницької обласної державної адміністрації.

Зауваження та пропозиції до проєкту наказу надсилаються до Департаменту охорони здоров’я та реабілітації Вінницької обласної державної адміністрації за адресою:21100, м. Вінниця, Хмельницьке шосе 7, кабінет 217 або на електронну адресу: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

Контактна особа: Парчевський Олексій Володимирович - завідувач сектору роботи з персоналом Департаменту охорони здоров’я та реабілітації Вінницької обласної державної адміністрації (тел.(0432) 66-12-05).

Текст наказу та додатки додаються:

Завантажити Наказ.doc

Завантажити Порядок.doc

Завантажити Додаток 1 (Анкета).doc

Завантажити Додаток 2 (Заява).doc

Завантажити Додаток 3 (Індивідуальний план стажування).doc

Завантажити Додаток 4 (Довідка).doc