У м. Вінниці 21 лютого 2024 року відбулося засідання обласної Міжвідомчої ради з питань сім’ї, соціальної підтримки сімей Захисників та Захисниць, інтеграції внутрішньо переміщених сімей (осіб), гендерної рівності, запобігання домашньому насильству та протидії торгівлі людьми, участь у якому взяли представники структурних підрозділів обласної військової адміністрації, районних військових адміністрацій, територіальних підрозділів центральних органів виконавчої влади, а також громадських організацій.

Від Департаменту правового забезпечення обласної військової адміністрації участь у заході взяв головний спеціаліст Владислав Івченков.

За результатами роботи Міжвідомчої ради протягом 2023 року учасники заходу підвели підсумки роботи, зокрема обговорили результати з питань підтримки сім’ї, у сферах запобігання та протидії домашньому насильству та/або насильству за ознакою статі, протидії торгівлі людьми, забезпечення рівних прав та можливостей жінок і чоловіків.

На завершення зібрання учасники розглянули план заходів на 2024 рік та наголосили на необхідності покращення міжвідомчої співпраці.

 

Директор Департаменту Грищук Інна Віталіївна

В. о. директора Департаменту правового забезпечення
Грищук Інна Віталіївна

Іконка геолокація

Адреса: вул. Театральна, 14, м. Вінниця, 21050

Іконка телефон

Приймальня: (0432) 65-17-65