Сьогодні Начальник ОВА Сергій Борзов в Києві провів робочу зустріч з Надзвичайним і Повноважним Послом Італійської Республіки в Україні П’єром Франческо Дзадзо.

Очільник області висловив вдячність італійському народу за всебічну підтримку України у ці непрості для нас часи.

Учасники зустрічі обговорили можливості співпраці в різних галузях. Зокрема, реалізацію низки стратегічних проєктів з гуманітарного відновлення, в тому числі щодо допомоги ВПО, які проживають на території області.

За словами Сергія Борзова, йшлося і про розширення двостороннього співробітництва між італійськими підприємствами та підприємствами регіону. Начальник ОВА розповів Повноважному Послу Італійської Республіки в Україні про потенціал Вінниччини. 

«Всупереч перешкодам, які пов’язані з війною, місцевий бізнес продовжує роботу та поступово повертає втрачені позиції. За результатами зустрічі домовилися про пошук для Вінниччини партнерського регіону в Італійській Республіці». – зазначає Сергій Борзов.

Також керівник регіону передав пакет інвестиційних пропозицій для італійського бізнесу. 

У свою чергу, Пан Надзвичайний і Повноважний Посол Італійської Республіки в Україні П’єр Франческо Дзадзо висловив готовність відвідати нашу область.

«Дякуємо італійським партнерам за підтримку!» - резюмував Сергій Борзов.

Зустріч відбулась у рамках діяльності Регіонального офісу міжнародного співробітництва.