10 червня 2024 року розпочалось публічне громадське обговорення проєкту наказу начальника управління у справах національностей та релігій Вінницької обласної військової адміністрації «Про затвердження Порядку стажування громадян з числа молоді, які не перебувають на посадах державної служби, в управлінні у справах національностей та релігій Вінницької обласної військової адміністрації».

Строк приймання пропозицій та зауважень до проєкту наказу становить 15 робочих днів

Місце проведення: управління у справах національностей та релігій Вінницької обласної обласної військової адміністрації (м. Вінниця, вул. Хмельницьке шосе, 7 14, 12 поверх).

Зауваження та пропозиції до проєкту наказу надсилаються в управління у справах національностей та релігій Вінницької обласної обласної військової адміністрації за адресою: 21036, м. Вінниця, вул. Хмельницьке шосе, 7, кабінет 1230 або на електронну адресу: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

Контактна особа: Гоменюк Віталій Вікторович – головний спеціаліст з питань персоналу управління у справах національностей та релігій Вінницькрї обласної військової адміністрації (тел.: (0432) 66-12-70).

Текст наказу та додатки:

 Наказ     Порядок   Додаток 1 (анкета)   Додаток 2 (заява)  Додаток 3 (інд. план)  Додаток 4 (довідка)