Запит на інформацію до управління у спрвах національностей та релігій обласної державної адміністрації (індивідуальний або колективний) може подаватися в усній, письмовій чи іншій формі (поштою, факсом, телефоном, електронною поштою) на вибір запитувача:

· особисто (з наданням консультації): кабінети 1227, 1311;


· поштою на адресу: 21036, м.Вінниця, вул. Хмельницьке шосе, 7 Управління у справах національностей та релігій обласної державної адміністрації (на конверті вказувати "Публічна інформація");


· факсом - (0432) 66-13-75;


· телефоном - (0432) 66-12-70, 66-12-71;


· електронною поштою - Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

Розпорядок роботи: з 08.00 до 17.00, обідня перерва з 12.00 до 13.00, вихідні дні - субота, неділя.


Форма запиту: Форма.doc

 
Наказ від 23 вересня 2013 року №40 "Про затвердження Порядку доступу до публічної інформації, розпорядником якої є управління у справах національностей та релігій Вінницької облдержадміністрації"


1. Інформація про місцезнаходження, поштова адреса, номери засобів зв’язку, адреса електронної пошти управління у справах національностей та релігій облдержадміністрації.

2. Інформація про прізвища, імена та по батькові, службові номери засобів зв’язку начальника управління, заступника начальника та начальника відділу релігій управління у справах національностей та релігій облдержадміністрації.

3. Інформація про основні завдання та нормативно-правові засади діяльності управління у справах національностей та релігій облдержадміністрації
- Структура управління у справах національностей та релігій облдержадміністрації.
- Наказ та внутрішній розпорядок управління у справах національностей та релігій облдержадміністрації.
- Положення про управління у справах національностей та релігій облдержадміністрації.

4. Про затвердження Порядку доступу до публічної інформації, розпорядником якої є управління у справах національностей та релігій облдержадміністрації.
- Порядок доступу до публічної інформації, розпорядником якої є управління у справах національностей та релігій Вінницької облдержадміністрації.
- Оформлення запиту на інформацію.

5. Графік особистого прийому громадян начальником та заступником начальника управління у справах національностей та релігій облдержадміністрації.

6. Інформація про наявність вакантних посад державних службовців в управлінні у справах національностей та релігій облдержадміністрації.

7. Паспорт бюджетної програми.

8. Про затвердження переліку видів публічної інформації, яка знаходиться у володінні управління у справах національностей та релігій облдержадміністрації.

9. Реєстр публічної інформації.

10. Звіти у тому числі щодо задоволення запитів на інформацію управління у справах національностей та релігій облдержадміністрації.

11. Набори даних, які підлягають оприлюдненню у формі відкритих даних.

12. Накази начальника управління у справах національностей та релігій облдержадміністрації.