Підприємствами харчової і переробної промисловості Вінниччини за січень-вересень 2018 року до показників відповідного періоду 2017 року збільшено обсяги виробництва:
- м’яса великої рогатої худоби свіжого чи охолодженого - на 10%
(9,4 тис. тонн);
- виробів ковбасних – на 23,4% (5,7 тис. тонн);
- соків яблучних – на 22,2% (1,3 млн. дал.);
- овочів консервованих – на 30,5% (2,4 тис. тонн);
- джемів та желе фруктових – на 18,7% (17,5 тис. тонн);
- цукру – на 9,5% (105,1 тис. тонн);
- маргарину - на 2,3% (14,4 тис. тонн);
- молока та вершків згущених – на 1,2% (1,7 тис. тонн);
- сирів тертих, не плавлених - на 19,5% (8,3 тис. тонн);
- води не підсолодженої – на 19,5% (2,5 млн. дал.);
- води з додаванням цукру – на 8,1% (6,7 млн. дал.).