Підприємства харчової і переробної промисловості області збільшили обсяги виробництва:
- м’яса великої рогатої худоби свіжого чи охолодженого - на 9,9%
(10,5 тис. тонн);
- виробів ковбасних – на 18,4% (6,4 тис. тонн);
- соків яблучних – на 58% (2,2 млн. дал.);
- овочів консервованих – на 24,3% (2,7 тис. тонн);
- джемів та желе фруктових – на 19,1% (20,4 тис. тонн);
- цукру – на рівні минулого року (219,8 тис. тонн);
- маргарину - на 2,2% (16,2 тис. тонн);
- молока та вершків згущених – на 0,3% (1,9 тис. тонн);
- сирів тертих, не плавлених - на 16,5% (9,2 тис. тонн);
- тістечок – на 0,2% (2,6 тис. тонн);
- води не підсолодженої – на 20,3% (2,7 млн. дал.);
- води з додаванням цукру – на 7,5% (7,3 млн. дал.).