Відтак, підприємства харчової та переробної промисловості збільшили обсяги виробництва:
- м’яса великої рогатої худоби свіжого чи охолодженого - на 5,5%
(12,5 тис. тонн);
- м’яса великої рогатої худоби замороженого - на 8,6% (1,8 тис. тонн);
- м’яса свійської птиці свіжого чи охолодженого (частини тушок) –
на 4,4% (144,8 тис. тонн);
- виробів ковбасних – на 17,4% (7,8 тис. тонн);
- соків яблучних – на 72,1% (2,95 млн. дал.);
- овочів консервованих – на 19,6% (3,4 тис. тонн);
- джемів та желе фруктових – на 18,8% (25,7 тис. тонн);
- сирів тертих, не плавлених - на 11,9% (10,5 тис. тонн);
- води не підсолодженої – на 13,7% (3,2 млн. дал.);
- води з додаванням цукру – на 7,3% (8,5 млн. дал.);
- молока та вершків згущених – на рівні минулого року (2,2 тис. тонн);
- печива солодкого – на рівні минулого року (14,5 тис. тонн).