Комунальна організація «Обласний фонд сприяння інвестиціям та будівництву» є учасником Регіональної цільової програми будівництва (придбання) доступного житла у Вінницькій області, затвердженої рішенням 31 сесії обласної Ради 5 скликання від 30.06.2010 №1071.

Програма направлена на забезпечення житлом спеціалістів агропромислового комплексу, молодим, багатодітним сім’ям, працівникам освіти, медицини, культури, учасникам АТО та внутрішньо переміщеним особам шляхом надання пільгових довгострокових кредитів під 3% річних в гривнях терміном до 15 років.

За інформацією вказаної організації з метою реалізації програми Фонду було виділено земельні ділянки в 10 районах Вінницької області для будівництва 8-12 квартирних житлових будинків.

В 2019 році планується завершити будівництво 12-ти квартирного житлового будинку в місті Ямпіль, 8-ми квартирного будинку в місті Погребище та 8-ми квартирного будинку в смт. Крижопіль. Також профінансовано роботи по будівництву 12-ти квартирних житлових будинків в містах Бершадь та Липовець.

Також, ця організація повідомляє, що кошти обласного бюджету можуть спрямовуватися шляхом кредитування через КО «Обласний фонд сприяння інвестиціям та будівництву» на 7-ми поверховий житловий будинок в місті Калинівка, 4-х поверховий будинок в місті Тульчин, 4-х поверховий 52-квартирний будинок в місті Іллінці та 9-ти квартирний будинок в селищі Оратів.

За додатковою інформацією звертатися до КО «Обласний фонд сприяння інвестиціям та будівництву» за адресою місто Вінниця вул. Замостянська/проспект Коцюбинського,26/58, телефон (0432) 27-94-89.