Сьогодні, 31 травня, в обласному молодіжному центрі «Квадрат» відбувся семінар-тренінг щодо зовнішніх комунікацій, створення інфо приводу, написання текстів для зовнішнього користування (роботи з контекстами, внутрішніми та зовнішніми документами, підготовки фактажу та коментарів).

Учасниками тренінгу стали керівники відділів з питань інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю  районних державних адміністрацій, міських рад міст обласного значення та представники структурних підрозділів обласної державної адміністрації, відповідальні за роботу зі ЗМІ та комунікацій з громадськістю. З метою підвищення фахового рівня підготовки працівників органів місцевого самоврядування, районних державних адміністрацій.

Серію навчальних заходів, які будуть проводитись протягом весни-літа 2019 року, ініційовано і організовано Департаментом інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю облдержадміністрації  з метою підвищення фахового рівня працівників місцевих органів державної влади, відповідальних за комунікації зі ЗМІ та громадськістю. 

Сьогодні основним тренером виступила Олена Лобова, експерт з питань зовнішніх комунікацій. Фахівець ознайомила присутніх з типами інфоприводів та особливостями їх створення у разі відсутності, а також з видами текстів для преси. Учасники тренінгу також ознайомилися з особливістю написання прес-релізів, заголовків, перефразування сталих формулювань з урахуванням ритму та милозвучності, візуальної подачі.

Тренінг став другим із цілого циклу тренінгових зустрічей, що мають на меті:  визначення  ролі комунікаційної структури влади як такої; організацію професійної  роботи зазначеної категорії держслужбовців в аспекті здійснення ефективної комунікації та результативної співпраці зі ЗМІ; формування і практичного відпрацювання комунікативних навичок аудиторії.

 

  

 

Директор Департаменту

ЮЗВАК Світлана Юріївна

Іконка геолокація

Адреса: вул. Театральна, 14,
м. Вінниця, 21100

Іконка телефон

Телефон: (0432) 52-09-92

"Гаряча лінія" Департаменту:

Іконка телефон

Телефон: (0432) 52-09-92