14 червня в обласному молодіжному центрі «Квадрат» відбувся семінар-тренінг  для представників органів виконавчої влади на тему: «Кризові комунікації».

Семінар увійшов до серії тренінгів з питань здійснення ефективної комунікації з громадськістю та результативної співпраці зі ЗМІ.

У заході взяли участь представники структурних підрозділів ОДА, відповідальні за роботу зі ЗМІ та комунікацій з громадськістю, а також представники прес-служб обласних відомств та управлінь.

Про типологію, особливості та етапи комунікаційних криз присутнім розповіла українська журналістка, міжнародний медіа-тренер, громадський діяч, письменниця, відома блогерка Зоя Казанжи.

Під час тренінгу учасники проаналізували комунікаційні ризики та загрози в публічному полі, дізналися про управління кризами, включаючи розробку та реалізацію комплексних програм антикризового реагування, формування та забезпечення роботи оперативного штабу з управління антикризовою роботою в публічному полі, активізацію груп публічної підтримки та план управління кризою.

Присутні ознайомилися з правилами кризових комунікацій, особливостями роботи масмедіа в кризових ситуаціях. Учасники тренінгу також опановували створення шаблонів документів та повідомлень під час кризи, а також вивчали сутність проактивної антикризової ситуації.

Директор Департаменту

ЮЗВАК Світлана Юріївна

Іконка геолокація

Адреса: вул. Театральна, 14,
м. Вінниця, 21100

Іконка телефон

Телефон: (0432) 52-09-92

"Гаряча лінія" Департаменту:

Іконка телефон

Телефон: (0432) 52-09-92