Сьогодні, 21 червня, в обласному молодіжному центрі «Квадрат» відбувся черговий семінар-тренінг  для представників органів виконавчої влади на тему: «Планування комунікаційної кампанії».

Семінар увійшов до серії тренінгів з питань здійснення ефективної комунікації з громадськістю та результативної співпраці зі ЗМІ. Ініціатором і організатором заходу виступив Департамент інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю ОДА. Акцент нинішнього семінару - актуальні проблеми переходу української влади від інформування до комунікації.

Організатори запросили до участі у семінарі начальників відділів (секторів) інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю апаратів РДА та міст обласного значення.

Про необхідність переходу від інформування до комунікації у відносинах влада-суспільство, забезпечення зворотного зв’язку, гарантії врахування громадської думки в рішеннях влади присутнім розповіла Іветта Делікатна- експерт в сфері комунікацій і менеджменту ( школа комунікацій и менеджменту – Old School).

Власне, вже сама тема семінару – тренінгу « Планування комунікаційної кампанії» передбачає практичну допомогу його учасникам  в удосконаленні професійних навиків у сфері комунікацій.

Під час тренінгу, який проходив  у формі активної дискусії,  його учасники детально розглянули основні складові правильної побудови комунікаційної кампанії, практикували навички у формулюванні чіткого визначення завдань кампанії та шляхів  її реалізації.

Директор Департаменту

ЮЗВАК Світлана Юріївна

Іконка геолокація

Адреса: вул. Театральна, 14,
м. Вінниця, 21100

Іконка телефон

Телефон: (0432) 52-09-92

"Гаряча лінія" Департаменту:

Іконка телефон

Телефон: (0432) 52-09-92