З 2014 року діяльність громадської організації «Центр аналізу та розвитку громадських комунікацій «ДІАЛОГ» була спрямована на проведення інформаційних кампаній для журналістів щодо захисту прав людини та громадянина, зокрема внутрішньо переміщених осіб зі сходу України.     

З 2018 року організацією реалізовувався масштабний проєкт «Всеукраїнська школа публічної політики та адміністрування» для керівників різних структур як виконавчої влади, так і органів місцевого самоврядування, для структурних підрозділів Вінницької облдержадміністрації.

У 2021-2022 рр. на розгляд Конкурсної комісії, що розглядає проєкти, подані інститутами громадянського суспільства в рамках реалізації заходів «Регіональної програми сприяння розвитку інформаційного простору та громадянського суспільства у Вінницькій області», на які надається фінансова підтримка було запропоновано цікавий і актуальний проєкт «Інформаційно-просвітницька кампанія з громадянської освіти «Ефективні інструменти громадської участі – ДІЙ!», який, серед інших, здобув перемогу і отримав певну фінансову підтримку з обласного бюджету.

Мета проєкту, який реалізовується зі підтримки Департаменту інформаційної діяльності і комунікацій з громадськістю облдержадміністрації - покращення обізнаності представників інститутів громадянського суспільства та активних громадян щодо дієвих механізмів громадської участі у житті своїх громад, а також роз’яснень, як захистити свої права.

Створюються інформаційні відеоролики та інтерактивної інструкції щодо реалізації своїх громадських прав та спроможностей.

Сьогодні презентуємо перший проєкт з цього циклу, який розповідає про принципи та ефективність такого інструменту громадської участі, як ГРОМАДСЬКІ СЛУХАННЯ. Далі буде….

Директор Департаменту

ЮЗВАК Світлана Юріївна

Іконка геолокація

Адреса: вул. Театральна, 14,
м. Вінниця, 21100

Іконка телефон

Телефон: (0432) 52-09-92

"Гаряча лінія" Департаменту:

Іконка телефон

Телефон: (0432) 52-09-92