Сьогодні, 25 жовтня, Вінницька обласна організація ветеранів України спільно з Вінницькою міською організацією ветеранів запровадили ініціативу з надання продуктових наборів ветеранам Вінниччини.

Така ініціатива стала можлива завдяки підтримці українських ветеранів, небайдужих українців, які наразі знаходяться в Європі, зокрема у Великій Британії та Словенії.

«Наша основна місія – це соціальна підтримка ветеранів Вінниччини. За сприяння небайдужих українців, які в силу обставин – повномасштабної війни в Україні залишились на території європейських країн, сьогодні маємо можливість забезпечувати ветеранів Вінниччини продуктовими наборами. Ми ніколи не стояли осторонь тих соціальних питань і проблем, що турбують ветеранів. Підтримуємо обласну військову адміністрацію та робимо все можливе для перемоги України», – розповідає заступник голови Вінницької обласної організації ветеранів України Петро Бойко.

«Маю мрію – зустріти свій 100-й день народження разом з перемогою України над росією. Перемога України – це найголовніше. Тому сьогодні, навіть не зважаючи на обмежені фінансові можливості ветеранів, ми намагаємось допомагати нашим захисникам», – розповідає 99-річна ветеранка Другої світової війни, полковник Ольга Твердохлєбова.

За словами заступника голови Вінницької обласної організації ветеранів України Петра Бойко, ветеранська спільнота сподівається, що така ініціатива з надання продуктових наборів буде довгостроковою. Це дозволить забезпечити високий рівень соціальної підтримки ветеранів Вінниччини.

 

 

Директор Департаменту

ЮЗВАК Світлана Юріївна

Іконка геолокація

Адреса: вул. Театральна, 14,
м. Вінниця, 21100

Іконка телефон

Телефон: (0432) 52-09-92

"Гаряча лінія" Департаменту:

Іконка телефон

Телефон: (0432) 52-09-92