З ініціативи голови Громадської ради при облдержадміністрації Пилипа Прудиуса та голови комітету Громадської ради з питань житлово-комунального господарства, енергетики, інфраструктури, дорожнього господарства та транспорту – голови громадської організації «ЕКОВІНЕНЕРГО» Олександра Слободянюка, на запит наших захисників було зібрано кошти, придбано та відремонтовано трактор з плугом, який в подальшому передано одній з бригад тактичної авіації Повітряних Сил Збройних Сил України.

«Допомога Збройним Силам України – наш головний пріоритет. Систематично долучаємось до збору коштів на потреби наших захисників. Щиро дякую нашим партнерам – представникам соціально відповідального бізнесу Вінниччини за їхню активну громадську позицію, вагомий внесок у покращення матеріального забезпечення військових підрозділів Збройних Сил України», – зазначив Пилип Прудиус.

До збору коштів долучилися члени Громадської ради при облдержадміністрації, благодійники та меценати.

«Волонтерство – це командна робота. Спільними зусиллями було зібрано потрібну суму грошей для придбання трактора, його ремонт та модернізацію. Трактор з плугом будуть використовувати за його безпосереднім призначенням», – акцентує увагу Олександр Слободянюк.

Уповноважений бригади тактичної авіації Повітряних Сил Збройних Сил України подякував за допомогу, а також зазначив, що захисники відчувають постійну підтримку волонтерів та громадськості. Він також додав, що завдяки спільним зусиллям перемога щодня стає ближчою.

Нагадаємо, що днями з ініціативи Громадської ради при облдержадміністрації коштом вінницьких меценатів було придбано та передано одному з військових підрозділів Збройних Сил України тепловізор і квадрокоптер.

 

 

Директор Департаменту

ЮЗВАК Світлана Юріївна

Іконка геолокація

Адреса: вул. Театральна, 14,
м. Вінниця, 21100

Іконка телефон

Телефон: (0432) 52-09-92

"Гаряча лінія" Департаменту:

Іконка телефон

Телефон: (0432) 52-09-92