В офіційному медіацентрі обласної військової адміністрації відбувся брифінг начальника Центрально-Західного міжрегіонального управління лісового та мисливського господарства Сергія Перова.

Керівник міжрегіонального управління розповів про повноваження, які виконує підрозділ з 2 січня 2023 року, коли внаслідок реформування замість 24 обласних управлінь лісового та мисливського господарства в державі було утворено 9 міжрегіональних.

Центрально-Західне міжрегіональне управління є правонаступником Вінницького,Черкаського та Кіровоградського обласних управлінь лісового та мисливського господарства. На підрозділ покладено функції державного контролю за дотриманням вимог нормативно-правових актів у веденні лісового і мисливського господарства 60 лісокористувачів та усіх мисливських угідь на території трьох областей.

Про зміни в роботі лісового господарства регіону через реорганізацію - розмежування контролюючих та господарчих функцій між ДП «Ліси України»  (в минулому держлісгоспи) та міжрегіональним управлінням лісового та мисливського господарства),  а також про координацію дій з обласними військовими адміністраціями, цифровізацію роботи управління  та надання адміністративних послуг дивіться у відео:

 

Директор Департаменту

ЮЗВАК Світлана Юріївна

Іконка геолокація

Адреса: вул. Театральна, 14,
м. Вінниця, 21100

Іконка телефон

Телефон: (0432) 52-09-92

"Гаряча лінія" Департаменту:

Іконка телефон

Телефон: (0432) 52-09-92