Сьогодні в офіційному медіацентрі Вінницької обласної військової адміністрації відбувся тренінговий семінар для інститутів громадянського суспільства. Це - перший воркшоп із серії «Розвиток громад через спроможні організації».

У 2024 році Департамент інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю ОВА започатковує серію воркшопів з тематики організаційного розвитку інститутів громадянського суспільства, посилення їх співпраці з владою та соціально відповідальним бізнесом Вінниччини, а також регіональними медіа.

«Це є продовженням нашої плідної співпраці і взаємодії з представниками громадського сектору, які діють на території Вінницької області. Зайве говорити про те, наскільки важливим є дієвий громадський сектор сьогодні в нашій державі, які є можливості і як можна впливати, розвивати, взаємодіяти, співпрацювати з владою. - підкреслила директор Департаменту Світлана Юзвак. - На форумі «Я Змінюю!» ми з вами говорили коротко і про все, у форматі «світового кафе» зачепили цікаві теми для нашого громадського сектору, щоб надалі розвивати їх, виділяючи окремі дні для зустрічей, аби саме цим темам приділити як можна більше уваги».

Світлана Юзвак зауважила, що сьогоднішня зустріч зосереджена на взаємодії з молодіжними організаціями, новоствореними ІГС Вінниччини, тими, які хочуть розбудовувати нашу державу. Також у заході взяли участь члени Громадської ради при облдержадміністрації.

Тренерка заходу – голова правління Фонду громади «Подільська громада» Олена Данілова має чималий досвід практичної роботи з ІГС.

«У нас уже другий рік діє проєкт, в рамках якого ми працюємо в громадах п’яти областей. І ми знаємо, що навіть маленькі громади здатні робити чудеса… Коли є велика мета і ціль – ми маємо навчатися та розвиватися», - підкреслила Олена Данілова.

Започаткована серія воркшопів з тематики організаційного розвитку ІГС, посилення їх співпраці з владою та соціально відповідальним бізнесом Вінниччини покликана стати унікальним майданчиком для обміну досвідом, планування і створення нових творчих ідей і продуктів, можливостей для подальшого співробітництва.

Дякуємо Начальнику ОВА Сергію Борзову та його Першому заступнику Наталі Заболотній за підтримку проєктів, спрямованих на розвиток інститутів громадянського суспільства в області.

 

 

 

 

 

Директор Департаменту

ЮЗВАК Світлана Юріївна

Іконка геолокація

Адреса: вул. Театральна, 14,
м. Вінниця, 21100

Іконка телефон

Телефон: (0432) 52-09-92

"Гаряча лінія" Департаменту:

Іконка телефон

Телефон: (0432) 52-09-92