В офіційному медіацентрі ОВА  відбулася зустріч-знайомство представників медіа з новим речником Повітряних Сил Збройних Сил України Іллею Євлашом.

Під час брифінгу він розповів про принципи роботи з медіа Вінницької області.

Майор Ілля Євлаш працює в інформаційній сфері не перший рік. За освітою – магістр журналістики Києво-Могилянської академії. Кілька років працював журналістом на національних телеканалах.

Проходив службу в Командуванні Сухопутних військ на посаді старшого офіцера служби звʼязків з громадськістю. Очолював службу звʼязків з громадськістю Угруповання сил і засобів оборони міста Київ та пресслужбу оперативно-стратегічного угруповання військ «Хортиця».

Також під час своєї каденції забезпечував висвітлення діяльності Угруповання Сил та Засобів оборони столиці – міста Києва.

Ілля Євлаш запевнив, що на новій посаді планує примножувати здобутки попередників та активно розвивати комунікації з медіа, регіональними в тому числі.

«Завжди буду радий відповідати на дзвінки, надавати коментарі щодо оперативної ситуації, яка відбувається сьогодні, зокрема й у Вінниці та Вінницькій області». – підкреслив речник Повітряних Сил ЗСУ.

Більше – у відео.

 

 

 

Директор Департаменту

ЮЗВАК Світлана Юріївна

Іконка геолокація

Адреса: вул. Театральна, 14,
м. Вінниця, 21100

Іконка телефон

Телефон: (0432) 52-09-92

"Гаряча лінія" Департаменту:

Іконка телефон

Телефон: (0432) 52-09-92