В офіційному медіацентрі обласної військової адміністрації відбувся брифінг директора Подільського регіонального центру онкології Сергія Перегончука.

На початку брифінгу Сергій Перегончук надав інформацію про виїзди пересувного мамографа «Квітка» у територіальні громади Вінницької області. Також директор Подільського регіонального центру онкології зауважив, що обстеження будуть проводитися безкоштовно (згідно із затвердженим планом), за наявності електронного направлення від сімейного або лікуючого лікаря.

Окремо Сергій Перегончук розповів про відкриття нового Центру менеджменту болю.

«Це важливий крок у наданні комплексної допомоги пацієнтам. Центр застосовуватиме новітні методики та технології для зменшення болю та покращення якості життя пацієнтів. Висококваліфікований медичний персонал з великим досвідом забезпечуватиме найвищий рівень обслуговування», – зазначив Сергій Перегончук.

Також спікер звернув увагу на те, що онкоцентр укомплектований новітнім ультразвуковим сканером, який дозволяє проводити точні й швидкі діагностичні обстеження. Очільник онкоцентру наголосив на необхідності створення внутрішньої системи «аптечного складу» для забезпечення ефективної і безперебійної роботи відділення хіміотерапії.

  • Як працюватиме у громадах пересувний мамограф «Квітка»?
  • Кому необхідно пройти обстеження?
  • Яка статистика пролікованих пацієнтів хіміопрепаратами за 2023 рік?
  • Що дозволить забезпечити точне дозування й своєчасне надання хіміотерапевтичних препаратів пацієнтам?
  • Через які канали пацієнти можуть висловлювати свої побажання та пропозиції?

Відповіді на ці запитання – дивіться у відео.