Першу виїзну пресконференцію для представників регіональних медіа організувала обласна організація Національної спілки журналістів України спільно з Департаментом інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю ОВА.

Пілотний захід влаштували до Дня українського Борщу.

Як зауважила директорка Департаменту Світлана Юзвак, борщ–це страва, якою ми дуже пишаємося, це нематеріальна культурна спадщина України.

А відтак говорили про особливості рецепту борщу в нашому регіоні та цьогорічний овочевий урожай. Журналісти мали можливість поставити свої запитання фахівцям агросектору та аграріям.

Учасники пресконференції також дізналися про секрети рецепту вінницького борщу. Серед незвичних інгредієнтів – вишня. За смачну дегустацію дякували Вікторії Гуменюк та Юлії Щербань.

Представниця обласної спілки журналістів Аріна Кантоністова запевнила, що у планах багато цікавих ініціатив для медіа спільноти. Тож запрошує усіх долучатися.  

Подробиці у відео.

Tags: