Чудова атмосфера, цікаві дискусії та нові знайомства -  саме так можна описати практичний тренінг з авторського права, який відбувся сьогодні в офіційному медіацентрі ОВА.

Авторське право відіграє ключову роль у захисті достовірної інформації, особливо в умовах війни. Воно допомагає запобігти спотворенню фактів, маніпуляціям та забезпечує прозорість джерел.

Ігор Шевченко, патентний повірений України з питань авторського права, поділився своїм досвідом у сфері інтелектуальної власності. Зокрема, спікер детально розглянув найактуальніші аспекти авторського права та надав практичні рекомендації журналістам.

Також під час тренінгу обговорили хто має право відстоювати свої права на інтелектуальну власність, як її зареєструвати та згодом монетизувати.

Учасники активно долучалися до дискусії, задавали запитання та ділилися власним досвідом. Ба більше, багато хто відзначив, що отримана інформація буде дуже корисною для їхньої професійної діяльності.

Захід проведено в рамках співпраці творчого проєкту НСЖУ Вінниця-REBOOT та Департаменту інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю Вінницької ОВА.

Дякуємо Ігорю Шевченку за цінні знання та всім учасникам за активність!

Зробимо разом український медіапростір більш захищеним!