Наразі коронавірусна хвороба виявлена:

Вінницька область — 66 випадків;
Волинська область — 17 випадків;
Дніпропетровська область — 14 випадків;
Донецька область — 8 випадків;
Житомирська область — 9 випадків;
Закарпатська область — 24 випадки;
Запорізька область — 28 випадків;
Івано-Франківська область — 94 випадки;
Кіровоградська область — 19 випадків;
м. Київ — 195 випадків;
Київська область — 77 випадків;
Львівська область — 14 випадків;
Луганська область — 3 випадки;
Одеська область — 26 випадків;
Полтавська область — 8 випадків;
Рівненська область — 31 випадок;
Сумська область — 37 випадків;
Тернопільська область — 135 випадків;
Харківська область — 1 випадок;
Херсонська область — 8 випадків;
Хмельницька область — 10 випадків;
Чернівецька область — 206 випадків;
Черкаська область — 61 випадок;
Чернігівська область — 5 випадків.

Владислав Скальський зазначив, що у 66 осіб виявлений коронавірус, в тому числі у шести дітей (двоє в м. Вінниця, один в с. Чернівці, та троє — в м. Гайсин).

Лабораторно підтверджені випадки зареєстровані у м. Вінниці -  47 осіб, в Гайсинському районі – 8 осіб, Вінницькому, Жмеринському, Крижопільськоиу та Хмільницькому  районах — по  2 випадки, в м. Ладижин, Липовецькому та Чернівецькому районах – по 1 випадку.

«Всього на даний час в лабораторіях протестовано 1140 зразків матеріалів, 1074 випадки результатів досліджень з них — негативні. У осередках спалаху коронавірусної інфекції обстежено 148 осіб із підозрою на захворювання, 962 контактні особи, із профілактичною метою було обстежено 30 осіб, які перебували в обсервації» , — зазначив посадовець.

Голова ОДА повідомив, що на даний час в лабораторіях обласного лабораторного Центру наявні діагностичні тест-системи для дослідження матеріалів методом полімеразної – ланцюгової реакції на 3400 осіб.

Щодо стану пацієнтів, Владислав Скальський повідомив, що станом на 10:00 сьогоднішнього дня, з-поміж тих громадян, у яких лабораторно підтверджено COVID-19, стаціонарно лікується 41 людина, амбулаторно — 25 людей.

«Загалом, стан більшості пацієнтів задовільний, продовжується лікування під постійним медичним наглядом.
Стан дитини у м. Могилів-Подільський, на жаль, залишається важким. Хлопчик наразі підключений до апарату для штучної вентиляції легень, перебуває під постійним наглядом лікарів. Ми сподіваємося на значне покращення стану та бажаємо йому здоров’я», — зауважив голова облдержадміністрації.