У відділенні є чотири боксованих, дві напівбоксованих палати і дев’ять двомісних палат для розміщення пацієнтів.

Голова ОДА повідомив, що відділення вже майже повністю готове для прийому пацієнтів.

 «Наразі маємо чергову централізовану державну поставку засобів індивідуального захисту з усім необхідним для медиків. Медики — це ті, хто зараз знаходиться на передовій у боротьбі з коронавірусом. Наше завдання — зробити все максимально можливе для того, аби в цій боротьбі вони були захищеними. Саме тому ми сьогодні тут. Важливо пам’ятати, що вірус вже поруч з нами, тому необхідно безкомпромісно виконувати всі правила індивідуального захисту, використовуючи для цього всі засоби, не тільки на робочому місці, але й в побуті, і в соціальному спілкуванні», — наголосив Владислав Скальський.

Голова облдержадміністрації також зазначив, що він приємно вражений тим, що саме вінницькі вірусологи напрацювали протокол, покладений в основу загальнодержавного протоколу лікування хворих на коронавірусну інфекцію.

 «Ця робота постійно вдосконалюється, а досвід буде постійно трансформуватися в нові, удосконалені, протоколи. Мене дуже тішить, що саме вінницькі лікарі причетні до створення національного протоколу по лікуванню коронавірусноі інфекції в Україні», — зазначив посадовець.