За словами Ольги Задорожної, інклюзія – необхідна умова для подальшої успішної співпраці закладів охорони здоров’я з Національною службою здоров’я України.
- З вересня відбуватиметься перевірка закладів охорони здоров’я представникам НСЗУ разом з громадськістю. Якщо заклад не відповідатиме критеріям інклюзії , НСЗУ направлятиме штрафні санкції. Щонайменше зніматимуть гроші, а у деяких випадках кошти доведеться відшкодовувати, - зазначила Ольга Іванівна.
Для уникнення критичних ситуацій керівникам деяких медичних закладів рекомендовано повторно, офіційним листом на електронну адресу НСЗУ України, відправити підтверджені сертифікати на відповідність медичного закладу умовам надання медичної практики.
Крім цього, з медиками обговорили питання максимального охоплення жителів області вакцинацією від COVID-19.
- Для імунізації населення області є всі 4 види вакцини проти COVID-19. Вакцинальна кампанія проходить активно, однак ми не досягаємо показників МОЗ України. За минулу добу на Вінниччині щеплено 5374 людини, а показник МОЗ - 10 тисяч за добу. Тому маємо посилити темпи вакцинації, щоб провакцинувати якомога більше людей та бути готовими до наступної можливої хвилі пандемії, - зауважила Тетяна Бондаренко.
 
 
Возможно, это изображение (один или несколько человек, люди сидят и в помещении)