У закладі завдяки співпраці з партнерами відремонтували центральний вхід.  Створили мобільні бригади лікарів, які їздять у найвіддаленіші села та обстежують мешканців.  

З моніторинговим візитом Могилів-Подільську лікарню відвідала директорка департаменту охорони здоров’я та реабілітації Вінницької ОВА Ольга Задорожна. 

Варто відзначити, що це один із закладів області який має пакет НСЗУ на надання пологів.  За перші три місяці цього року у Могилів-Подільській лікарні народилося 160 немовлят.  

«Заклад має потужний потенціал, професійну команду фахівців, і що важливо, налагоджена співпраця з місцевою владою.  Наразі працюють над створенням мультидисциплінарної команди для надання реабілітаційної допомоги. Важливо, щоб у закладі надавали реабілітаційні послуги», - відзначила Ольга Задорожна. 

Як зазначив директор Могилів-Подільської ОЛІЛ Олександр Онофрійчук, багато планів вдається у закладі реалізувати завдяки підтримці міського голови Геннадія Глухманюка. Що ж стосується розвитку реабілітації, то ідею міська влада теж підтримує.  Наразі  в лікарні уже є частина фахівців, які увійдуть до мультидисциплінарної команди. Ще частину фахівців навчають.

Геннадій Глухманюк 

Могилів-Подільський