Як інформують у закладі, зробили це у новому приміщенні. Палату  обладнали сучасним медичним обладнанням. Тут надаватимуть невідкладну допомогу пацієнтам зі складними медичними станами під час лікування. 

 

За словами медичного директора з якості надання медичної допомоги Дмитра Дмітрієва, ця ініціатива є частиною стратегії покращення якості надання медичних послуг та розширення можливостей для лікування онкологічних захворювань у Подільському онкоцентрі. 

 

"У новій реанімаційній палаті вже наявне все необхідне для забезпечення надзвичайної медичної допомоги. Монітор пацієнта дозволяє постійно відстежувати важливі показники здоров'я, забезпечуючи своєчасне втручання у випадку будь-яких відхилень. Шприцевий дозатор допомагає точно контролювати інфузію ліків, забезпечуючи максимальну безпеку та ефективність лікування. Присутність дефібрилятора та консолі для швидкого доступу до медичних засобів допоможе медичному персоналу оперативно реагувати на критичні ситуації",- зазначає директор Подільського регіонального онкоцентру Сергій Перегончук.

Подільський регіональний центр онкології - ПРЦО