За останній час у закладі оновили гінекологічні кабінети. Відтепер це сучасні кабінети з новим обладнанням та комфортні для жінок. Лікарі проводять усі необхідні обстеження, а також відразу роблять УЗД-діагностику, чого раніше не було.

Також це одна із невеликих лікарень, де проводять колоноскопію. Лікарі кажуть, що щодня роблять по кілька таких обстежень. Пацієнт під час обстеження перебуває у медикаментозному сні.

Як зазначив директор Крижопільської лікарні Тарас Кубаль, їм вдалося налагодити співпрацю з благодійниками, тому частина медичного обладнання – це допомога саме від них.

Наразі в лікарні активно готуються до опалювального періоду – заготовляють дрова. А також створюють реабілітаційний зал, уже закупили необхідне обладнання. Заклад з моніторинговим візитом відвідала дерикторка департаменту охорони здоров’я та реабілітації Вінницької ОВА Ольга Задорожна.

«Лікарня приємно дивує своїм розвитком. Коли в інших таких же лікарнях нам кажуть, що щось не можливо зробити, не має пацієнтів та інше. У цьому закладі все навпаки, ми бачимо що навіть під час війни у відділеннях оновлюють рецепшини, оновлюють оглядові кабінети. Це говорить про те, що керівник на своєму місці й знає куди потрібно рухатися. Я впевнена, що крок за кроком заклад розвиватиметься», - зазначила Ольга Задорожна.