Калинівська центральна лікарня є однією із 19 загальних лікарень спроможної мережі Вінницької області. Сьогодні заклад з моніторинговим візитом відвідала директорка департаменту охорони здоров’я та реабілітації Вінницької ОВА Ольга Задорожна.

У лікарні створюють сучасне реабілітаційне відділення.   Облаштовують його на першому поверсі одного із корпусів закладу. Ремонті роботи на завершальних стадіях. Як зазначив міський голова Калинівки Василь Поліщук, роблять все власними силами. Розуміють необхідність й важливість реабілітаційної допомоги мешканцям громади.

Керівник лікарні Владислав Головащенко додав, що уже закупили частину реабілітаційного обладнання, є фахівці які працюватимуть з пацієнтами.

«Реабілітаційна допомога – пріоритет для медичної галузі номер один на цей рік. Калинівка вражає своїми темпами роботи.  На жаль не кожна громада нашої області може похвалитися такою співпрацею медичного закладу і міської влади. А результат такої співпраці ми бачимо – це розвиток закладу.  Вражена роботою закладу, це буде одне із кращих реабілітаційних відділень в громадах. Сподіваюся, що цього року вдасть реалізувати всі плани», - відзначила Ольга Задорожна.

Минуло року в лікарні також відремонтували кардіологічне відділення, оновили харчувальний блок.  Тепер, там стоїть обладнання з одного із ресторанів Франції. А ще провели благоустрій території закладу.  Також тут зберегли офтальмологічне відділення де проводять лікування сучасними методами, пацієнти їдуть навіть з Одеси.

Калинівська міська рада