Вінницьку область з моніторинговим візитом відвідали представники Центру громадського здоров’я МОЗ України та менеджер РАТН компоненту Mental health В'ячеслав Мусат. 

На Вінниччині працювали два дні. Відвідали обласну клінічну психоневрологічну лікраню ім. Ющенка, Немирівську ті Іллінецьку міські лікарні. Цікавилися питаннями впровадження доступу до послуг із психічного здоров’я та замісної підтримуючої терапії.

Сьогодні зустрілися із директоркою департаменту охорони здоров’я обласної військової адміністрації Ольгою Задорожною, керівником обласного Центру контролю та профілактики хвороб Ігорем Матковським  та регіональною координаторкою Всеукраїнської програми ментального здоровʼя «Ти як?» Оленою Бессарабою. Обговорили можливі напрямки співпраці.

За словами представників моніторингової групи, у Вінницькій області найкраще в Україні налагоджена співпраця з урядовими та неурядовими організаціями.

«Дякуємо вам за візит та гарні відгуки про наші медичні заклади.  Є багато питань над якими потрібно працювати. Звісно, що один із пріоритетів – це збереження ментального здоров’я наших мешканців. Ми відкриті до співпраці, нових проектів», - додала Ольга Задорожна.