Аби військові та цивільні мали доступ до якісних послуг, Печерську обласну лікарню відновного лікування очікують зміни.

Лікувальний заклад відвідали директорка Департаменту охорони здоров’я та реабілітації ОВА Ольга Задорожна та начальник управління будівництва ОВА Андрій Гринчук.

У Печерській обласній лікарні відновного лікування проходять реабілітацію пацієнти, які потребують відновлення порушених функцій опорно-рухового апарату, а також люди із захворюваннями периферичної нервової системи. Загалом, заклад користується попитом серед тих, хто потребує довготривалої реабілітації.

Мультидисциплінарні команди надають широкий спектр медичних послуг для пацієнтів. У лікарні облаштовані реабілітаційні зали, оснащений кабінет асистивних технологій та ерготерапії, а також зала для занять з логопедом. На першому поверсі облаштовано три палати з інклюзивними санвузлами.

Наразі в закладі переобладнують палати та проводять ремонті роботи.

«Наша головна мета – зберегти заклад і колектив, який тут працює. В лікарні потрібно попрацювати над створенням безбар’єрного простору, облаштувати палати Героїв. Ще не вистачає підйомника, щоб пацієнти могли без перешкод дістатися з першого на третій поверх. Маємо у планах встановлення зовнішнього ліфта. Загалом, ми бачимо, що потрібно зробити в закладі для позитивних змін. Будемо працювати!» – підкреслила Ольга Задорожна.