У зв’язку з війною кількість таких пацієнтів постійно зростає.

Сьогодні директорка департаменту охорони здоров’я та реабілітації Вінницької обласної військової адміністрації Ольга Задорожна зустрілася із представниками благодійного фонду «Християнська медична асоціація України», яку підтримує Уряд Тайваню.

Обговорили можливість навчання для опікових хірургів та анестезіологів Вінницької області. Це онлайн - навчання із Гарвардською школою та стажування з кращими експертами в Америці для фахівців опікових відділень.

Під час зустрічі Регіна Майстрова, директорка благодійного фонду «Християнська медична асоціація України» зазначила, що забезпечення лікарів дорогими витратними матеріалами та створення можливостей для навчання дозволить врятувати значно більшу кількість важких пацієнтів з опіками.

Директорка департаменту охорони здоров’я та реабілітації Вінницької обласної військової адміністрації Ольга Задорожна зауважила, що фахівці обласної лікарні ім. М.Пирогова Центру термічної травми та пластичної хірургії постійно навчаються, переймають досвід у провідних клініках світу.

“У Центрі наразі триває перша черга ремонтних робіт, встановлюється сучасне обладнання. Думаю наші фахівці обов’язково долучаться до навчання. Адже робота медиком - це постійний розвиток та вдосконалення”- додала Ольга Задорожна.