Місяць тому міська влада призначила новим генеральним директором закладу Олександра Гуцука. До цього він працював у закладі завідуючим хірургічним відділенням.

Сьогодні лікарню відвідала директорка департаменту охорони здоров’я та реабілітації Вінницької ОВА Ольга Задорожна. Поспілкувалася із колективом закладу та представниками влади. Обговорили перспективи розвитку закладу та готовність до зимового періоду.

Хмільницька центральна лікарня є кластерним закладом. Вимоги до таких закладів від НСЗУ та МОЗ значно вищі. Зокрема, це створення реабілітаційних відділень, надання якісних та безоплатних медичних послуг в рамках державної Програми медичних гарантій.

У закладі планують створити сучасне реабілітаційне відділення. Уже виготовлена проєктно-кошторисна документація. Подалися на одну із грантових державних програм. Також у планах - розбудова хірургічного відділення, створення повноцінного укриття та багато іншого.

«Сподіваюся, що Олександр Васильович дасть новий поштовх для розвитку лікарні. Так, є багато питань над якими потрібно попрацювати й фахівці нашого департаменту готові надати усю необхідну допомогу. Важливо, що є розуміння подальшого розвитку й бачення куди варто рухатися», - відзначила під час візиту у заклад Ольга Задорожна.