Напередодні Міжнародного дня захисту дітей лікарі спільно із «Школою Супергероїв» організували для дітей різноманітні майстер-класи та концерт від дітей, які навчаються у міських школах мистецтв.

Вперше цього року на одному із майстер-класів навчали дітей надавати долікарську допомогу. Лікарі розказували маленьким пацієнтам, що потрібно робити коли отримали опік, зламали руку, вкусив кліщ чи бджола.  А також вчили за яким номером викликати «швидку».

«Уже традиційно напередодні Міжнародного дня захисту дітей у нашій лікарні проводяться заходи для найменших пацієнтів. Звичайно, що з певних обставин усі дітки не можуть долучитися до усієї святкової програми, але прийшло багато охочих. Вперше на одній із локацій проводимо майстер-клас з долікарської допомоги. У наш час такі вміння надзвичайно важливі», - відзначила директора Вінницької обласної дитячої клінічної лікарні Лідії Діденко.

Долучилася до свята й начальник відділу екстреної та первинної медичної допомоги населенню, медичної реабілітації управління медичної допомоги населенню Лариса Бевза. Вона побажала усім дітям і їхнім родинам міцного здоров'я, витримки та незламного духу.

КНП "Вінницька обласна дитяча клінічна лікарня Вінницької обласної Ради"