Облаштували її у паліативному відділенні закладу. Вона оснащена мультифункціональним ліжком, є окремий вхід, туалет, душова та телевізор. Наразі в цій палаті під цілодобовим наглядом медиків перебуває місцевий мешканець. Це військовий, якому діагностували невиліковну хворобу.

Шаргородська міська лікарня - дин із тих закладів, який попри усі виклики продовжує розвиватися. Це результат ефективного менеджменту керівництва закладу та співпраці з місцевою владою..

З робочим візитом лікарню відвідала директорка департаменту охорони здоров’я та реабілітації Вінницької обласної військової адміністрації Ольга Задорожна та її заступник з економічних питань Сергій Лавренюк.

В лікарні працює сучасна клініко-діагностична лабораторія. Дослідження проводять за понад 100 показниками. А віднедавна можна здати аналізи й на гормони, для пацієнтів, які мають електронне направлення, це безкоштовно.

Однак, є й те над чим ще потрібно працювати. У планах - налагодити роботу кабінету комп’ютерного томографа. Приміщення для КТ уже готове, а от дороговартісного обладнання ще немає.

Також планують створити сучасне реабілітаційне відділення. Облаштують його в одному із корпусів закладу.

“Приємно вражена роботою лікарні. Сучасна лабораторія, комфортні умови для пацієнтів та працівників закладу. Є чітке бачення куди потрібно рухатися далі. Вкотре переконуюся, що там де є налагоджена комунікація між керівництвом закладу та власником лікарні, а у нас це міські ради, там є розвиток закладу. Попереду багато роботи, але крок за кроком все вдасться”, - відзначила Ольга Задорожна.