У ній взяли участь заступниця директорки департаменту охорони здоров’я та реабілітації Вінницької ОВА Тетяна Бондаренко та начальниця відділу екстреної та первинної медичної допомоги населенню, медичної реабілітації управління медичної допомоги населенню Лариса Бевза, 
представники ЦПМСД Вінницького обласного центру контролю профілактики хвороб, освіти та громадських організацій.

Під час заходу проаналізували стан реалізації операційного плану з імунізації на 2023-2025 роки та почали розробку  нового плану на 2026-2028 роки за допомогою методології IAR, рекомендованого ВООЗ.

“Питання вакцинації населення стоїть досить гостро. Особливо вакцинацію потрібно посилювати під час війни, адже щеплення теж рятує життя. Тому важливо проводити такі заходи, це майданчик для комунікації, напрацювання нових ідей. Дякую всім організаторам за можливість долучитися до зустрічі”, - відзначила Тетяна Бондаренко.

Відзначимо, що захід відбувся в рамках проєкту Розбудова стійкої системи громадського здоров’я фінансується американським народом через Агентство США з міжнародного розвитку USAID - US Agency for International Development(USAID) і виконується організацією Пакт у партнерстві зі Швейцарським інститутом тропічної медицини та громадського здоров’я (Swiss TPH), Оверсіз Стратіджик Консалтінг (OSC), Європейським інститутом політики громадського здоров’я - ЄІПГЗ та за участю Шкіл громадського здоров’я Університету Темпл, Університету Дрексель та Федерації охорони здоров’я Філадельфії (Temple/Drexel/HFP), а також громадської спілки «Коаліція за вакцинацію» на підтримку Міністерства охорони здоров'я України та Центру громадського здоров’я України.