Регулярно поповнюючи запаси крові, люди роблять не тільки велику справу для оточуючих, але і допомагають собі. Здача стимулює оновлення крові, а значить покращує внутрішні показники організму. Крім того, донори, регулярно відвідуючи пункти переливання крові, отримують безцінну інформацію про стан свого здоров'я. Люди рідко відвідують лікарів і проходять обстеження від випадку до випадку. Але якщо робити це з певною періодичністю, то шанси уникнути серйозних проблем зі здоров'ям набагато збільшуються. 

Студенти Могилів-Подільського  медичного коледжу , як майбутні медичні працівники, добре усвідомлюють усю користь і необхідність проведення такої процедури. Вже 6 років поспіль вони стають донорами та здають свою кров, щоб допомогти тим, для кого вона буде порятунком.
Благодійна акція, організована студентами спільно із адміністрацією на чолі з директором закладу Володимиром Кордоном , відбувається щорічно . У День донора  близько 67 студентів та викладаів медколеджу охоче поділилися своєю кров’ю з тими, хто її потребує.

За даними медичних працівників, Могилів-Подільсикй медколедж  за кількістю донорів та активністью є лідером серед медколеджів області.

На цьому акція не завершується, планується співпраця і з іншими навчальними закладами.Кожен, хто приєднався до цієї важливої місії зробив надзвичайно благородну справу. Адже, можливо, саме його кров врятує чиєсь життя!

 Прес-служба ДОЗ ОДА