3 липня у Хрестовоздвиженському храму відбулося урочисте вручення сертифікатів шістнадцятьом випускникам цієї програми. Серед них студенти вінницьких вузів, педагоги, викладачі недільних шкіл та соціальні працівники храмів міста, співробітники релігійних ЗМІ та священнослужителі. 

 Протягом восьми місяців, які тривала програма, слухачі навчилися ефективно проводити просвітницьку роботу з різними категоріями населення на основі християнського вчення, надавати консультативні послуги з питань духовно-морального розвитку, проектувати духовно-просвітницьку діяльність в різних мікросоціумах. 

 З успішним завершенням навчання випускників привітали проректор ДонНу імені Василя Стуса, Тетяна Нагорняк, начальник управління у справах національностей і релігій облдержадміністрації Ігор Салецький  та митрополит Вінницький і Барський Симеон. 

 Пані проректор підкреслила, що така освітня програма є унікальною для Вінниці і Вінниччини в цілому. В той же час вона є продовженням традицій Донецького національного університету, який мав успішний досвід реалізації подібних програм у рідному Донецьку.

 Завершилося урочисте закриття програми обміном грамотами та подарунками.