“Тримай ноги в теплі, голову в холоді”, - такий початок має українське народне прислів'я, що закликає піклуватися про себе та своє здоров'я.

Недарма щороку Карітас-Спес проводить акцію "Зимове взуття", аби ще більше українців могли в теплих черевиках зустрічати зимові холоди.

Caritas-Spes Ukraine за підтримки благодійників із-за кордону забезпечила зимовими черевиками 150 діток з кризових родин. Сьогодні частина із цих дітей вже отримала свої теплі подарунки.

Війна забрала у наших дітей спокійне та безтурботне дитинство, але кожен із нас в змозі зробити хоч одну дитину щасливішою. Відтепер на 300 ніжок більше зможуть бавитися надворі й не боятися холоду.

Дякуємо кожному, хто долучається до підтримки дітей, які опинилися у складних життєвих обставинах. Сподіваємося, що з кожним роком зможемо в рамках акції забезпечувати усе більше людей зимовим взуттям.

А наші голови нехай залишаються зі свіжими думками, холодним розумом та новими ідеями, як підтримати ближніх у цей нелегкий час - завжди на зв'язку Євген Маркевич та Bogdana Lomachuk.

Бонус для допитливих - повна версія прислів'я: "Тримай ноги в теплі, голову - в холоді, а живіт - в голоді, тоді не будеш хворіти й будеш довго жити" або: "Держи голову в холоді, ноги в теплі, - проживеш довгий вік на землі".

За матеріалами сторінки Карітас-Спес-Вінниця у Фейсбук