Високопреосвященний Михаїл, архієпископ Вінницький і Тульчинський, прибув з архіпастирським візитом до м. Немирова, де звершив чин освячення приміщення 3-го відділу Вінницького районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки і молитовного куточка, який облаштований у ньому, повідомляє пресслужба Вінницько-Тульчинської єпархії УПЦ (ПЦУ).

Владику зустріли і привітали працівники закладу, у свою чергу Немирівський благочинний прот. Роман Ковальчук, подаючи хрест своєму архіпастирю, запросив його звершити освячення молитовного куточка та всього приміщення ТЦК і СП.

Після чину освячення владика звернувся до присутніх з архіпастирським словом. Далі архієпископ Михаїл відзначив колектив закладу Благословенною архієрейською грамотою, а Немирівського благочинного прот. Романа Ковальчука, з благословення Блаженнійшого Епіфанія, митрополита Київського і всієї України, нагородив медаллю «За жертовність і любов до України».

Також владика поспілкувався з начальником 3-го відділу Вінницького районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки підполковником Юрієм Лівкутником.

На зворотньому шляху владика відвідав храм Покрови Пресвятої Богородиці м. Немирова та ознайомився з проектом реконструкції (збільшення) приміщення храму, який уже на сьогодні не вміщує всіх вірян.

Владиці співслужили секретар єпархії прот. Ігор Сіранчук, Немирівський благочинний прот. Роман Ковальчук та духовенство Немирівського благочиння.