На офіційній сторінці Подільської Конференції АСД у Фейсбук оприлюднили нові приклади надання благодійної допомоги Збройним Силам України, внутрішньо переміщеним особам, мешканцям звільнених від російських окупантів територій та усім нужденним:

- Проект Hope For Life Ukraine

Потужні партнери, що надають суттєву фінансову підтримку проекту Олег Опальник та Лариса Байдала!

Благодійники, які завжди залишаються в тіні добрих справ. В річницю Незламності висловлюємо подяку за їхні добрі серця та вміння організуватися в допомозі Україні!

Молимось за вас, ви моліться за нас!

Слава Ісусу Христу!

Євр 13:20-21: "Бог же миру... нехай вдосконалить вас у всякому доброму ділі, на виконання волі Його, роблячи у вас благоугодне Йому через Ісуса Христа: Йому слава на віки віків! Амінь."

- Партнерами проекту стають навіть діти!

10-річна Таня Шаригіна пожертвувала подаровані їй на день народження кошти в сумі 3700 грн на придбання тактичних аптечок для ЗСУ!

Дан 13:3: "Батьки її були праведні і навчили дочку свою закону Мойсеєвого."

- Добрий вечір.

Ми відвідали наших захисників на передовій та передали їм: термобілизну, газові обігрівачі для бліндажу, гігієну та багато смаколикiв. Дякемо Hope For Life Ukraine за тактичні аптечки, а також дякуємо Андрій Гапонов за сухі сніданки та ліхтарики.

Але, насправді, більшість роботи залишається за кадром, тому що це все щоденна кропітка робота, яка триває вже рік, а якщо точніше для усіх нас - усі дев'ять років...