Вінницьке обласне управління об’єднаної церкви християн віри євангельської (Голова Вінницького обласного управління об’єднаної церкви християн віри євангельської, член Вінницької обласної Ради Церков та релігійних організацій Сергій Андрійович Богачук) продовжує допомагати нашим воїнам-захисникам.

“- У полі зору уваги наших вірян та небайдужих вінничан й волонтерів продовжує перебувати Донеччина. Напрямок незмінний – місто Бахмут та інші. Тож наші брати й сестри зі Староміської церкви продовжують постійно готувати воїнам різноманітні продукти харчування та відправляти їх із волонтерською допомогою до Донецької області. Наприклад, 28 лютого завантажили готову продукцію до міст Слов'янська та Краматорська. Це 1522 порцій, - розповідає диякон церкви та волонтер Віктор Данильченко. – Напружена та копітка волонтерська праця триває. Ми працюємо зранку і до вечора майже без вихідних та відпочинку. У цій благій справі також беруть участь й наші колеги та друзі зі всієї Вінницької області.

А ще зараз у полі зору нашої уваги перебувають Херсонська, Миколаївська області тощо. Особливо – звільнена від ворогів Херсонщина, яка щодня потерпає від російських обстрілів. Страждають та гинуть люди – жінки, пенсіонери, діти… Тож ми спрямовуємо й туди великий об’єм допомоги за допомогою братів з інших областей.

Дуже вагома співпраця склалась із нашими колегами з благодійного фонду “Підтримка для України” з м. Кривий Ріг. Хлопці нещодавно вкотре відвідували Херсонщину і самі потрапили під російський обстріл… Двоє наших братів поранені, розбито автомобіль. Нині за життя волонтерів борються лікарі. А ми молимось за їхнє одужання та теж допомагаємо усім можливими! Як бачите, волонтери теж постійно ризикують своїм життям та здоров’ям.

Працюємо й зараз на Харківщині. Особливо нещодавно звільнений Куп’янський район, де допомагаємо як військовим так і мирному населенню. Тож запрошуємо доєднатись усіх бажаючих допомогти нашим воїнам-захисникам!”