Вінницьке обласне управління об’єднаної церкви християн віри євангельської (Голова Вінницького обласного управління об’єднаної церкви християн віри євангельської, член Вінницької обласної Ради Церков та релігійних організацій Сергій Андрійович Богачук) продовжує допомагати нашим військовим та співвітчизникам у звільнених областях України.

“- Ми вирушили у волонтерський рейс до наших хлопців-захисників, які боронять Південь країни. Серед бійців чимало вінничан. Як завжди, ми відвезли воїнам смачні та поживні подарунки. І найголовніше – дитячі листи із побажаннями Перемоги та якомога скорішого повернення додому, - розповідає диякон церкви та волонтер Віктор Данильченко. – Ці листи, малюнки, листівки намалювали та написали вихованці наших недільних шкіл.

Педагогічний колектив наших недільних шкіл запровадив таку ініціативу серед дітей та їхніх батьків задля моральної підтримки наших захисників на фронті. Звісно, діти та батьки дуже зраділи цьому, малювали, писали, виготовляли привітання-листівки. Сама ж поїздка відбулась за ініціативи та всебічної підтримки наших братів й сестер з релігійної громади Церкви “Нове Життя” з села Зарванців, а також Староміської церкви м. Вінниці.

Найбільше хлопці-фронтовики зраділи саме дитячим листам та малюнкам. Воїни неабияк були зворушені та дякували нам за такий привіт з рідної домівки зі скупими чоловічими слізьми на очах. Це варто було бачити! Тож ми й надалі обов’язково продовжимо таку моральну допомогу бійцям!

Звісно, ми також відвідали нещодавно звільнені або донедавна прифронтові населені пункти Півдня України, де надали гуманітарну допомогу місцевим мешканцям. Як я вже розповідав, часто ми заїжджаємо туди, де ще не було ноги жодного волонтера… До населених пунктів, де відсутнє або пошкоджене водо-тепло-газо-електропостачання. Не стала винятком й ця поїздка. Звісно, місцеві мешканці неабияк зраділи допомозі. Копітка та напружена волонтерська праця триває!”

Представники церкви активно готуються до наступних поїздок та запрошують усіх бажаючих допомогти співвітчизникам.