Суботник із прибирання території у місті Вінниці організувало й провело Вінницьке обласне управління “Української Церкви Християн Віри Євангельської” (голова Управління, член Вінницької обласної Ради Церков та релігійних організацій Любчак Василь Степанович). Спільно з вірянами активну участь у акції взяли внутрішньо-переміщені особи.

“- Ми із нашими братами з церкви “Еммануїл” (м. Вінниця) та вимушеними переселенцями, які перебувають під нашою опікою, в суботу, 18 березня, гуртом прибирали територію навколо церкви, а також прибережну смугу річки Південний Буг, - розповів Василь Любчак. – Уздовж берегу річки ми дружньо та злагоджено очистили від сміття територію від пляжу “Хімік” і далі аж до “Водоканалу”. Разом нас було близько 40 людей.

Сміття було дуже багато. Зібраним мотлохом завантажили повний самоскид. Вже після виконаної роботи було організовано смачний обід у дружній компанії. І головне – усвідомлення того, що ми зробили дуже гарну й важливу справу перед Богом та людьми – зробили куточок землі чистішим! Також наші брати та сестри з решти релігійних громад управління обов’язково проведуть такі суботники і у своїх громадах”.