У зустрічі взяли участь заступник голови облдержадміністрації Олександр Крученюк, начальник управління у справах національностей та релігій облдержадміністрації Ігор Салецький, заступник начальника управлінням культури і мистецтв облдержадміністрації Валентина Троян, заступник директора Департаменту інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю облдержадміністрації Альона Лавровська, головуючий обласної Ради церков і релігійних організацій - голова Подільської конференції церкви адвентистів сьомого дня Михайло Вільчинський, голова Вінницького обласного об’єднання церков євангельських християн-баптистів Леонід Почапський, почесний голова Вінницького обласного об’єднання церков християн віри євангельської Михайло Якобчук, голова обласного об’єднання Української церкви християн віри євангельської Василь Любчак та голова організаційного комітету з відзначення на Вінниччині 500-річчя Реформації – секретар Подільської конференції церкви адвентистів сьомого дня Олександр Зайцев.

У вступному слові Олександр Крученюк зазначив, що 2017 рік як в Україні. так і  в області знаменувався – Роком Реформації  та подякував представникам Церков за проведені на високому рівні заходи. Це і міжконфесійний марафон «Україна та Європа святкує Різдво разом»,  публічна міжконфесійна хода «На захист життя та сім’ї», молодіжний квест «Реформації - 500», міжконфесійний вело- та автопробіги, Всеукраїнське Свято Реформації та інші. «Державно-церковний тандем та практику проведення спільних заходів уже розпочали переймати від Вінниччини й інші області». – наголосив заступник голови облдержадміністрації.

Разом з тим, під час зустрічі було обговорено проведення 28 листопада заключного міжконфесійного заходу з відзначення 500-річчя Реформації - урочистої ювілейної академії.

В ході діалогу Ігор Салецький зазначив, що органами державної влади буде надана усестороння підтримка щодо проведення даного фінального міроприємства. Проводитися дана ювілейна академія буде 28 листопада в приміщенні Вінницького державного академічного музично-драматичного театру  ім. МСадовського.

В рамках зустрічі представники Церков окреслили пропозиції кожної з конфесій щодо проведення заходу та обговорили детальну програму його проведення.

На завершення Олександр Крученюк подякував представникам релігійних організацій за допомогу постраждалим внаслідок надзвичайної ситуації в Калинівському району. - «Ми дуже вдячні за допомогу у ліквідації наслідків ситуації що трапилась, надані будівельні матеріали та безпосередньо робота бригад щодо ремонту пошкоджених будинків, адже лише в єдності, спільними зусиллями можна досягти результату».