Всеукраїнською громадською організацією «Національна асоціація сільськогосподарських дорадчих служб України» проводиться опитування ветеранів/ветеранок для виявлення зацікавлених у створенні та розбудові сімейних фермерських господарств.

Метою проведення опитування є інформаційно – консультативний супровід та навчання основам фермерства і кооперації ветеранів та ветеранок, зацікавлених у створенні та розбудові сімейних фермерських господарств.

За допомогою цього опитування будуть проаналізувані проблеми ветеранського підприємництва у сільському господарстві і надані висновки організаціям (державним та недержавним), які надають підтримку ветеранам та ветеранкам.

Анкета для заповнення розміщена за посиланням: https://forms.gle/4qu5vuxTa1q1aYUv7

Опитування проводиться в рамках проєкту «Школа сімейного фермерства для ветеранів і ветеранок війни», який здійснюється Всеукраїнською громадською організацією «Національна асоціація сільськогосподарських дорадчих служб України» (http://www.dorada.org.ua/) та став можливим завдяки Програмі реінтеграції ветеранів, яку реалізує IREX за підтримки Державного департаменту США.

Більше інформації про проєкт знаходиться на сайті: http://dorada.org.ua/.../shkola-simejnogo-fermerstva-dlya...