Директор Департаменту агропромислового розвитку Олег Сідоров спільно з фахівцями Департаменту відвідали ТОВ «Вінсмак».

Підприємство спеціалізується на переробці та консервуванні риби та рибопродуктів, зокрема виробляє рибні консерви різноманітного типу в широкому асортименті з тривалим терміном зберігання.

Наявні потужності дозволяють щорічно переробляти більше ніж 1000 тон риби та виготовляти приблизно 1500 тон готової продукції. Потенціал підприємства дозволяє збільшувати об’єми виробництва готової продукції.

На сьогодні на підприємстві працевлаштовано понад 120 працівників. Асортимент продукції станом на сьогодні – 13 видів рибних консервів та активно розширюється. Сировина надходить переважно з Балтійського моря та Атлантичного океану.

Підприємство має сертифікат на систему управління безпечністю харчових продуктів та дотримується стандартів якості ISO 22000:2018.