23 травня 2024 року буде проведений семінар на тему: «Аграрії та сільські громади: як підготуватися до членства в ЄС».
Організатори заходу: Латвійський центр сільських консультацій та освіти, Національна асоціація сільськогосподарських дорадчих служб України, Департамент агропромислового розвитку Вінницької обласної військової адміністрації та Вінницька обласна Асоціація органів місцевого самоврядування.
Мета семінару: прискорення євроінтеграційних процесів в Україні, допомога сільським громадам та аграрному бізнесу краще підготуватися до членства в ЄС.
Учасники: сільськогосподарські виробники, представники органів виконавчої влади та органів місцевого самоврядування/представники територіальних громад, представники галузевих та професійних організацій, сільськогосподарські дорадчі служби та сільськогосподарські дорадники, представники громадських організацій, закладів науки та освіти, міжнародні експерти, а також інші зацікавлені особи.
Для участі в заході необхідно зареєструватися. Посилання для реєстрації: http://surl.li/tscby
Початок заходу об 11.00 год. (реєстрація з 10.30 год.). Адреса проведення: м. Вінниця, вулиця Генерала Арабея, 3А (приміщення Вінницької територіальної організації ВФСТ " Колос").