Регіональною кваліфікаційною комісією з перевірки рівня знань та практичних навичок сільськогосподарських дорадників і сільськогосподарських експертів-дорадників Департаменту агропромислового розвитку обласної військової адміністрації 04 липня 2024 року проведено кваліфікаційний іспит на отримання кваліфікаційного свідоцтва сільськогосподарського дорадника.

Голова регіональної кваліфікаційної комісії Валентина Кирилюк відкрила засідання та ознайомила присутніх з процедурою проведення кваліфікаційного іспиту згідно діючих нормативно-правових актів.

З вітальним словом до учасників кваліфікаційного іспиту звернувся директор Департаменту агропромислового розвитку Вінницької обласної військової адміністрації Олег Сідоров, який відмітив, що «сільськогосподарське дорадництво в сучасних умовах набуває все більшої актуальності для розвитку сільського господарства та сільських територій. Підвищення рівня знань та практичних навичок сприяє ефективному веденню господарства.»

Заявки на отримання адміністративної послуги «Видача кваліфікаційного свідоцтва сільськогосподарського дорадника на участь в кваліфікаційному іспиті подали 19 осіб. Всі подавачі взяли участь в кваліфікаційному іспиті.